top of page

rendezvényfotó

ÚJRAÉRTELMEZVE

Céges rendezvények, esküvők, családi események…mérföldkövek, melyeket kötelező megörökíteni. Miért ne lehetne mindezt új “keretbe” foglalni?

A selfieBUS a ma emberének igényeihez igazodva új megvilágításba helyezi a rendezvényfotókat és csoportképeket egy kis régimódi csavarral. A selfieBUS ugyanis ötvözi a digitális fotólabor nyújtotta magas minőséget a selfie készítés kényelmével és egyszerűségével. Fényképek azonnal a közösségi médián és a kezekben – bárhol, bármikor.

  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon

  szolgáltatások & árak

A selfieBUS

 

A busz egy Barkas B1000 típusú vintage kisbusz, amely bármilyen környezetbe tökéletesen illeszkedik, a rusztikus hangulatú esküvőktől a high-tech céges összejövetelekig.
 

Hogyan működik?

A busz utasterében kialakított teljesen automatikus rendszer a fotófülkék által nyújtott gyorsaságot és magas minőségű fotók készítését biztosítja egy sokkal tágasabb környezetben, hiszen az utastér akár 6 fős csoportképek készítésére is alkalmas. Vendégeinek csupán annyi a dolga, hogy kényelmesen elhelyezkedjenek és a bámulatos képek néhány másodperc alatt el is készülnek.

A fotókat azonnal megoszthatják a közösségi média különböző csatornáin, elküldhetik saját e-mail címükre és korlátlan számban ki is nyomtathatják fotólabor minőségben.

Legyen szó akár esküvőről, családi vagy baráti eseményekről, esetleg céges rendezvényről, a parti egyik legnépszerűbb attrakciója lesz a selfieBUS.

ÚJ SZÍNT VISZÜNK A RENDEZVÉNYEKBE....

CÉGEKNEK


Egyedi igényekhez szabott háttér készítése
 

Logóval ellátott fényképek, melyek kiváló
reklámfelületet biztosítanak vállalkozása, cége számára a közösségi média felületein történő megosztásoknak köszönhetően

A fotómontázs funkció lehetővé teszi több kép azonos fotón történő megjelenítését, akár céglogóval és mottóval vagy saját szöveggel kiegészítve


Különböző filterek és vicces kellékek gondoskodnak róla, hogy a fotó készítés igazán felejthetetlen élmény maradjon minden vendég számára


A rendezvény végén az összes elkészült fénykép digitális formában átadásra kerül a megrendelőnek

ESKÜVŐKRE
CSALÁDI-, BARÁTI ÖSSZEJÖVETELEKRE

 

Alapszolgáltatásként rendelkezésre áll egy alap háttér és egy virágfal, mely igazán trendi környezetet biztosít, de természetesen személyre szabott háttér készítésére is van lehetőség


A beépített sablonoknak köszönhetően egyedileg szerkesztett fotómontázsok készíthetők, saját szöveggel vagy grafikákkal ellátva (pl.: az esemény dátuma, az ifjú pár vagy az ünnepelt neve, stb.)


Különböző filterek és vicces kellékek gondoskodnak róla, hogy a fotó készítés igazán felejthetetlen élmény maradjon minden vendég számára


Rövid videóüzenetek rögzítése, mely kiegészítheti vagy helyettesítheti a klasszikus vendégkönyvekben rögzített jókívánságokat

 

Azonnali megosztási lehetőség a közösségi média felületein


A rendezvény végén az összes elkészült fénykép és videó digitális formában átadva a megrendelőnek

Alap csomag 30.000 Ft/óra. Minimális bérlési idő 3 óra. A szolgáltatási díj egyéni, mivel függ a résztvevők számától és az utazási költségtől. Kérem keressen fel minket és készitünk Önnek árajánlatot. 

to About
to Services

    rólunk    

Mindenki szelfizik, a mindennapjaink részévé vált, kár tagadni. A selfieBUS pontosan ennek a lényegét ragadja meg, újraértelmezve a rendezvényfotó fogalmát. Célja, hogy mobil fotóautomataként funkcionálva, kötetlen, vidám és mai formában örökítse meg a legkülönfélébb összejöveteleken megjelent vendégeket.

A szolgáltatás úttörőjeként, 2017 őszén indult útjára a busz. Hosszas és gondos előkészítés, valamint felújítás eredményeként gurult ki a műhely falai közül, hogy Budapesten és környékén teljesen innovatív szolgáltatást nyújthasson a rendezvények széles skáláján. 2019 őszén új tulajdonosai főként Bécs és környékén, igény esetén Magyarországon is nyújtnak szolgáltatást.   


Hiszünk abban, hogy egy nagyszerű fénykép, amely ilyen újszerű környezetben készült, sokkal több értéket hordoz, mint egy hagyományos partifotó, hiszen mi magunk készítettük…magunkról…magunknak.

 

itt repül a kismadár!

Néhány fénykép a selfieBUS-ról és a benne készült mesterművekről.

IMG_8730ee
IMG_8734ee
_DSC8558e
_DSC8572
_DSC8840ee
_DSC8711e
_DSC8789e
IMG_7337ee
_DSC8752ee
IMG_8868e
IMG_8813e
IMG_8857e
IMG_8845e
IMG_9179
IMG_9105
to Work
Contact

 kapcsolat 

Keressen minket, örömmel állunk rendelkezésére.

ONLINE FOGLALÁS

  • White Facebook Icon

CSATLAKOZZ HOZZÁNK
 

FACEBOOKON

  • White Instagram Icon

KÖVESD A selfieBUS-T
 

INSTAGRAMON

bottom of page